Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pięć pomysłów na przepyszne jajka na wielkanocnym stole [PRZEPISY, INSPIRACJE]

baw
Składniki:
jaja – tyle sztuk, ile chcemy podać 
kawior z łososia lub pstrąga – 1 słoiczek
ketchup
szczypiorek
cytryna pokrojona na ćwiartki – 2 sztuki
świeża bazylia lub melisa do ozdoby półmiska

Jajka ugotować na twardo, po wystudzeniu przekroić na pół. Na rozkrojone połówki nałożyć kawior z łososia lub pstrąga. Każdą połówkę udekorowaną kawiorem ozdobić kleksem ketchupu. Całość 
posypać drobno pokrojonym szczypiorkiem. 
Półmisek z jajami ozdobić świeżymi ziołami i ćwiartkami cytryny.
Składniki: jaja – tyle sztuk, ile chcemy podać kawior z łososia lub pstrąga – 1 słoiczek ketchup szczypiorek cytryna pokrojona na ćwiartki – 2 sztuki świeża bazylia lub melisa do ozdoby półmiska Jajka ugotować na twardo, po wystudzeniu przekroić na pół. Na rozkrojone połówki nałożyć kawior z łososia lub pstrąga. Każdą połówkę udekorowaną kawiorem ozdobić kleksem ketchupu. Całość posypać drobno pokrojonym szczypiorkiem. Półmisek z jajami ozdobić świeżymi ziołami i ćwiartkami cytryny. Pixabay.com
Jajko to podstawowa potrawa na wielkanocnym stole. Gotowane z sosami, faszerowane, a nawet smażone w skorupkach - nie można się bez nich obejść. Mamy dla was pięć przepisów na smakowite jajka faszerowane. Aby je poznać, kliknij zdjęcie.
od 18 latnarkotyki
Wideo

Jaki alkohol wybierają Polacy?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto