MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ugotowane, odparowane i przestudzone ziemniaki należy...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne pierogi z twarogiem i ziemniakami na obiad. Wypróbuj przepis na danie znane jako pierogi ruskie. Znamy sekret miękkiego ciasta

Wymieszanie farszu

Ugotowane, odparowane i przestudzone ziemniaki należy połączyć z twarogiem i zarumienioną cebulą. Farsz należy doprawić solą i pieprzem.

Zobacz również

Konrad Piechocki kierował Skrą Bełchatów, a zostanie prezesem Piotrcovii Piotrków

Konrad Piechocki kierował Skrą Bełchatów, a zostanie prezesem Piotrcovii Piotrków

Wenecka Noc Muzeów w Muzeum imienia Kazimierza Pułaskiego w Warce [ZDJĘCIA]

NOWE
Wenecka Noc Muzeów w Muzeum imienia Kazimierza Pułaskiego w Warce [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód