MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wyrobione ciasto przykryj ściereczką i odstaw do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 6

Wyrobione ciasto przykryj ściereczką i odstaw do wyrośnięcia, najlepiej w ciepłe miejsce, na ok. 1 godzinę. Ciasto powinno podwoić swoją objętość.

Zobacz również

Tureckie obżarciuchy czyli epopeja o kebabach. Rozmiar XXL mile widziany. Ale apetyt

NOWE
GORĄCY TEMAT
Tureckie obżarciuchy czyli epopeja o kebabach. Rozmiar XXL mile widziany. Ale apetyt

PTTK zaprasza na piesze wycieczki po okolicach Krakowa

PTTK zaprasza na piesze wycieczki po okolicach Krakowa

Polecamy

Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków

HIT DNIA
Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków

Najlepszy sposób na gotowanie brokułów. Poznaj 3 metody

O TYM SIĘ MÓWI
Najlepszy sposób na gotowanie brokułów. Poznaj 3 metody

Dorota Landowska chroni swoją prywatność. Czy wiesz, kto jest jej mężem?

Dorota Landowska chroni swoją prywatność. Czy wiesz, kto jest jej mężem?