Wyjątkowo kuchnia "Dzień Dobry TVN" przeniosła się do Wrocławia, gdzie zwyciężczyni drugiej edycji programu "MasterChef" Beata Śniechowska oraz Piotr Kucharski opowiedzieli, z czym kojarzy im się kuchnia wrocławska. Na stole pojawiły się dania takie, jak: jesiotr glazurowany miodem wrzosowym, sery dolnośląskie na konfiturze jabłkowej z olejem lnianym oraz placek drożdżowy z ucieranymi płatkami róż. Co będzie znajdowało się we Wrocławskiej Książce Kucharskiej?
Beata Śniechowska zdradziła, z czym kojarzy jej się kuchnia wrocławska
Beata Śniechowska: Powstaje Wrocławska Książka Kucharska
Wideo
Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!